Från havskräftor till sillinläggningar

I våra butiker hittar du nyfångad MSC och ASC märkt fisk och färska skaldjur av högsta kvalitet för både vardag och fest.

Följ oss på Facebook och Instagram för senaste erbjudanden då missar du inte heller våra tävlingar där vi lottar ut välsmakande priser.

Miljö & hållbarhet

Här finns också tillbehör av förstklassiga produkter som är lokalt producerade. Vi sätter stort värde vid att vara snälla vid vår miljö och därför är vi nu en av nio fiskbutiker i Sverige som är bäst på hållbarhet enligt White Guide Green. 

Färdigrätter, en läcker genväg

Vill du njuta av fisk och skaldjur utan att lägga tid i köket har vi mycket att välja på. Våra välkomponerade färdigrätter, sallader och fylliga smörgåsar passar lika bra till lunchen som till utflykten. Eller som en bekvämt välsmakande middag mitt i veckan. Vi erbjuder också helgmenyer, en trerättersmiddag enkel att tillverka och ger extra lyx i vardagen.

Sill i smakfulla inläggningar

Våra sillinläggningar är en favorit bland såväl varbergare som sillälskare runt om i Sverige. Efter egna recept har vi skapat uppdaterade klassiker och egna inläggningar. Från storsäljare som Branteviksill till vår spännande Halländsk Flädersill och det mesta däremellan.

Vi som arbetar i butiken finns här för dig. Kom in så berättar vi mer och ger tips!

Kontakta oss här